Kunstwerk De Begeleidingkaars

Kop-Vlinderijnes-3

Op 2 februari 2007 startte Vlinderijnes met haar eerste design: de handgemaakte Begeleidingkaars. Een klein kunstwerk voor iedereen met een lichtpuntje. Daarna volgden diverse uitvaartartikelen met dienstverlening voor de uitvaartbranche. Ruim tien jaar later kwam er een einde. Er werd te veel vrijwilligerswerk tussendoor gedaan. Vlinderijnes was een kaars die zelf bijna uitging. Bij een reorganisatie wordt bekeken of er nieuwe kaarsen gaan branden.

Promotieblad met BK en Cover UP

Uitverkoop bolkaars witte duif - juni 2016

Betekenis Begeleidingkaars

De kleuren paars, blauw en wit symboliseren rouw&spirituele kracht (paars), rust&hemelsfeer (blauw) en smetteloosheid (wit). De witte duif als teken van pure liefde, of de vlinder als funerair symbool voor zieldrager en transformatie, draagt het gebroken zilveren koord door deze kleuren heen. Het verbroken zilveren koord is een fijnstoffelijke draad die losgekoppeld is van het fysieke lichaam bij het sterven. Dit koord wordt gedragen door onsterfelijke liefde. De bol correspondeert met de kosmos, de miljarden planeten, en de piramide naar een oeroude wijsheid met de verborgen kennis over het leven na de dood.

Standaard ontwerp van Vlinderijnes voor particulieren
Eerste handgemaakte Begeleidingkaars van Vlinderijnes Design&Storytelling
Type SCB Zoom- en Zegestede
Begeleidingkaars type bol met blauwe vlinder

UITVAARTSPROOKJES BOEK: Weet u dat het eerste sprookje over de Vergeet-Me-Niet bloem voor nabestaanden is geschreven door Vlinderijnes? Bestel het boek voor € 10,00 per stuk (verzendkosten € 2,95 en bij 2 stuks gratis) door een bericht te sturen aan contact@vlinderijnes.nl

Vlinderijnes Design is ambassadeur van het Landelijk Expertisecentrum Sterven

logo-bluebg