Kaarsen

Buiten de handgemaakte Begeleidingkaars zijn er nog andere kaarsen die besteld kunnen worden. Op de pagina Contact met Vlinderijnes Design kunt u overige informatie vinden over de prijzen en verzending van kaarsen. Bestellen kan per mail via contact@vlinderijnes.nl Bijzondere dank om u van dienst te mogen zijn!

Vredekaars

De vredekaars is een stompkaars die handbewerkt is met wasreliëf in de letter V van vrede met 3 witte engelduiven of 3 witte vlinders. Als een 3-eenheid geven ze de intentie van vrede weer waar ook meteen victorie aan gekoppeld is. De kleur is en blijft wit, de kleur van sereniteit en smetteloosheid. Vrede omvat alles voor een staat van pure onsterfelijke liefde in elke denkbare werkelijkheid. De stompkaars is 19 cm hoog en 7 cm in diameter, wordt in cellofaan verpakt en kent een sierlijk attribuut. De prijs per stuk bedraagt € 12,50.

Vredekaars Vlinderijnes Design 13-02-2016 twee ontwerpen verkleind

 

9-dagenkaars met witte roos

De 9-dagenkaars staat ook bekend als de noveenkaars. De kracht van een 9-dagenkaars is om 9 dagen lang een wens, een beterschap of elke andere voorspoed uit te spreken in bezinning, gebed, stilte of een manier die bij u past. De 9-dagenkaars zit in een hardplastic omhulsel en heeft een applicatie met witte roos die voor symbool staat voor de hemelroos. De tekst ‘Liefde sterft niet’ geeft de onsterfelijkheid aan van liefde die eenieder doorleeft. Prijs per stuk bedraagt € 3,75.

close-up of a white rose

Applicatie op de 9-dagenkaars van Vlinderijnes Design