Lichtpuntjes

Buiten de handgemaakte Begeleidingkaars zijn er nog andere kaarsen die besteld kunnen worden. Bestellen kan per mail via contact@vlinderijnes.nl Bijzondere dank om u van dienst te mogen zijn!

Onderaan deze pagina treft u andere uitvaartartikelen aan zoals de Herdenkingszeep en Zoen in Traan. Beiden worden met de hand gemaakt. Elk ontwerp is uniek.

Vredekaars

De vredekaars is een stompkaars die handbewerkt is met wasreliëf in de letter V van vrede met 3 witte engelduiven of 3 witte vlinders. Als een 3-eenheid geven ze de intentie van vrede weer waar ook meteen victorie aan gekoppeld is. De kleur is en blijft wit, de kleur van sereniteit en smetteloosheid. Vrede omvat alles voor een staat van pure onsterfelijke liefde in elke denkbare werkelijkheid. De stompkaars is 19 cm hoog en 7 cm in diameter, wordt in cellofaan verpakt en kent een sierlijk attribuut. De prijs per stuk bedraagt € 12,50.

Vredekaars Vlinderijnes Design 13-02-2016 twee ontwerpen verkleind

9-dagenkaars met witte roos

De 9-dagenkaars staat ook bekend als de noveenkaars. De kracht van een 9-dagenkaars is om 9 dagen lang een wens, een beterschap of elke andere voorspoed uit te spreken in bezinning, gebed, stilte of een manier die bij u past. De 9-dagenkaars zit in een hardplastic omhulsel en heeft een applicatie met witte roos die voor symbool staat voor de hemelroos. De tekst ‘Liefde sterft niet’ geeft de onsterfelijkheid aan van liefde die eenieder doorleeft. Prijs per stuk bedraagt € 3,75.

close-up of a white rose
Applicatie op de 9-dagenkaars van Vlinderijnes Design

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UITVAARTARTIKELEN HANDGEMAAKT

Bij Vlinderijnes worden de meeste uitvaartartikelen met de hand gemaakt. Het gaat verder dan een product. Elk artikel heeft een eigen verhaal, globaal of specifiek gemaakt voor die ene persoon.

Handgemaakte herdenkingszeep met Vergeet-Me-Niet geur

verkleind-vlinderzeep-monuta-dronten-01-10-2016-2
Elk herdenkingszeepje wordt luxe verpakt

Voor elke gelegenheid bij een stervensproces, een uitvaart, een herdenking of bij een  jubileum van een rouwcentrum is de handgemaakte herdenkingszeep erg geschikt als give away, een geschenk op maat gemaakt volgens uw wens.

De modellen kunnen verschillend zijn. Dit kunnen vlinders zijn, engelen of andere vormen met een symbolische betekenis. Hartjes, trossen druiven of klavertjes vier zijn een aantal voorbeelden hierbij.

Elke gewenste kleur kan gegoten worden.
Elke gewenste kleur kan gegoten worden.

Per stuk bedragen de handgemaakte zeepjes in een tule zakje € 1,75 per stuk incl.btw. Bij grotere afnames wordt er een korting berekend.

Elke bestelling wordt op maat gemaakt. De levertijd is afhankelijk van de grootte van de bestelling, evenals de verzendkosten (niet meer dan pakketkosten).

Handgemaakte Zoen In Traan

Een Zoen In Traan is een bewerkt kaarsje met daarop een emoji (smiley, knipoog, engel). Dit ligt op een traanvorm van hardplastic en wordt verpakt in folie. De Zoen In Traan kent verschillende geurkaarsjes. In opdracht wordt dit uitvaartartikel gemaakt en kost € 2,00 per stuk incl.btw. Er wordt een omschrijving meegeleverd. Bij grotere afnames wordt er een korting berekend. Bestellen kan via contact@vlinderijnes.nl

De Zoen In Traan wordt met een omschrijving geleverd.
De Zoen In Traan wordt met een omschrijving geleverd.

Sociale duurzaamheid bij verlies en rouw

Het begrip duurzaamheid is eerder bekend als een verhouding van de mens tot de aarde. Denk hierbij aan duurzame landbouw, duurzaam omgaan met grondstoffen en duurzame energie. Maar duurzaamheid houdt veel meer in. Kijk eens dichter naar sociale duurzaamheid. Dit is een voortdurend proces voor iedereen waarbij facetten in het leven worden versterkt opdat er zicht op welzijn ontstaat. Eenvoudiger uitgedrukt: sociale duurzaamheid bij verlies en rouw = zicht op positieve effecten in het leven op lange termijn waardoor het leven draaglijk wordt en mensen erkend en getroost worden in hun verlies, verdriet en rouw. Vlinderijnes Design richt zich op deze sociale duurzaamheid met het doel mensen een handvat te bieden om vorm te geven aan verlies en rouwverwerking. Sociale duurzaamheid in de uitvaartsector zorgt ervoor dat mensen een levensdraad kunnen oppakken en hun vaardigheden wederom kunnen benutten. Alle ontwerpen van Vlinderijnes Design versterken deze sociale duurzaamheid voor nu en in de toekomst. Sociale duurzaamheid begint altijd met liefde.