Uitvaartartikelen

Bij Vlinderijnes worden de meeste uitvaartartikelen met de hand gemaakt. Het gaat verder dan een product. Elk artikel heeft een eigen verhaal, globaal of specifiek gemaakt voor die ene persoon.

Handgemaakte herdenkingszeep met Vergeet-Me-Niet geur

verkleind-vlinderzeep-monuta-dronten-01-10-2016-2

Elk herdenkingszeepje wordt luxe verpakt

Voor elke gelegenheid bij een stervensproces, een uitvaart, een herdenking of bij een  jubileum van een rouwcentrum is de handgemaakte herdenkingszeep erg geschikt als give away, een geschenk op maat gemaakt volgens uw wens.

De modellen kunnen verschillend zijn. Dit kunnen vlinders zijn, engelen of andere vormen met een symbolische betekenis. Hartjes, trossen druiven of klavertjes vier zijn een aantal voorbeelden hierbij.

Elke gewenste kleur kan gegoten worden.

Elke gewenste kleur kan gegoten worden.

Per stuk bedragen de handgemaakte zeepjes in een tule zakje € 1,75 per stuk incl.btw. Bij grotere afnames wordt er een korting berekend.

Elke bestelling wordt op maat gemaakt. De levertijd is afhankelijk van de grootte van de bestelling, evenals de verzendkosten (niet meer dan pakketkosten).

Handgemaakte Zoen In Traan

Een Zoen In Traan is een bewerkt kaarsje met daarop een emoji (smiley, knipoog, engel). Dit ligt op een traanvorm van hardplastic en wordt verpakt in folie. De Zoen In Traan kent verschillende geurkaarsjes. In opdracht wordt dit uitvaartartikel gemaakt en kost € 2,00 per stuk incl.btw. Er wordt een omschrijving meegeleverd. Bij grotere afnames wordt er een korting berekend. Bestellen kan via contact@vlinderijnes.nl

De Zoen In Traan wordt met een omschrijving geleverd.

De Zoen In Traan wordt met een omschrijving geleverd.