Begeleidingkaars

PICT0642

De handgemaakte Begeleidingkaars kent een specifieke betekenis voor nabestaanden en achterblijvers en kent een tastbaar lichtpunt voor en naar de overledene. Elke vorm, kleur en aangebrachte symboliek spreekt een eigen taal. Een taal die twee werelden verbindt met elkaar, die van het leven en die van het leven na de dood. Een Begeleidingkaars is voor iedereen bestemd, jong en oud, die liefde en goedheid heeft gekend in het leven, zowel in het geven als ontvangen. De Begeleidingkaars is daarom niet religiegebonden.

Momenteel op voorraad: Bol met Witte Duif én de piramide met Witte Vlinder, Witte Duif en Vergeet-Me-Niet bloem

Vergeet-Me-Niet bloem op handgemaakte piramidekaars

Vergeet-Me-Niet bloem op handgemaakte piramidekaars

Bestellen gaat eenvoudig. Zend een mail naar contact@vlinderijnes.nl De prijs per handgemaakte Begeleidingkaars bedraagt € 11,50 inclusief beschrijving. Vanaf 4 stuks geldt er een korting van 20%. Bij elke Begeleidingkaars wordt een omschrijving geleverd. Bestel: contact@vlinderijnes.nl – levering binnen 2 werkdagen.

Op de Begeleidingkaars kan een naam met een sterfdatum worden aangebracht. Dit gebeurt met vloeibare was (brandveilig). Zo wordt het nog persoonlijker en wordt de Begeleidingkaars specifiek.

Let op: De vorm piramide kan na zo’n 2 branduren gaan ‘huilen’ vanaf de Vergeet-Me-Niet bloem. Dit houdt niet aan. Advies blijft om te allen tijde een onderzetter te hanteren bij het branden van een Begeleidingkaars. Het aantal branduren van een Begeleidingkaars piramide is een klein etmaal, ruim 22 uur. De Begeleidingkaars bolvorm brandt naar binnen toe en ‘huilt’ niet. Deze vorm kent een ietwat langere brandduur.

Verkleind - Handgemaakte bolkaars met engelduif en witte vlinder met tulp - model 2017 Verkleind - Handgemaakte bolkaars met engelduif en vlinder met tulp - model 2017

Van 2007 tot 2016 zijn er verschillende ontwerpen geweest.

PICT0645

BK type zoom- en zegestede

Ontwerp SCB Zoom- en Zegestede

Ontwerp voor Dela

Ontwerp voor Dela

Ontwerp voor Monuta

Ontwerp voor Monuta

Ontwerp voor Yarden

Ontwerp voor Yarden