Begeleidingkaars

PICT0642

De handgemaakte Begeleidingkaars kent een specifieke betekenis voor nabestaanden en achterblijvers en kent een tastbaar lichtpunt voor en naar de overledene. Elke vorm, kleur en aangebrachte symboliek spreekt een eigen taal. Een taal die twee werelden verbindt met elkaar, die van het leven en die van het leven na de dood. Een Begeleidingkaars is voor iedereen bestemd, jong en oud, die liefde en goedheid heeft gekend in het leven, zowel in het geven als ontvangen. De Begeleidingkaars is niet religiegebonden. De betekenis wordt meegezonden bij elke Begeleidingkaars.

MOMENTEEL OP VOORRAAD:

Bol met Witte Duif én de piramide met Witte Vlinder, Witte Duif en Vergeet-Me-Niet bloem

Vergeet-Me-Niet bloem op handgemaakte piramidekaars
Vergeet-Me-Niet bloem op handgemaakte piramidekaars

Bestellen gaat eenvoudig. Zend een mail naar contact@vlinderijnes.nl De prijs per handgemaakte Begeleidingkaars bedraagt € 11,50 inclusief beschrijving. Vanaf 4 stuks geldt er een korting van 20%. Bij elke Begeleidingkaars wordt een omschrijving geleverd. Bestel: contact@vlinderijnes.nl – levering binnen 2 werkdagen.

Bij bestelling wordt een factuur vooruit gezonden voor betaling. Na ontvangst van betaling wordt het pakket verzonden.

Het spijt ons deze procedure te moeten aanhouden. In het verleden is te vaak gebleken dat betalingen niet of veel te laat werden gedaan door particulieren. Debiteurbeheer met herinneringen is voor deze vorm van dienstverlening met handgemaakte producten en inleving te verdrietig gebleken. 

Op de Begeleidingkaars kan een naam met een sterfdatum worden aangebracht. Dit gebeurt met vloeibare was (brandveilig). Zo wordt het nog persoonlijker en wordt de Begeleidingkaars specifiek.

Let op: De vorm piramide kan na zo’n 2 branduren gaan ‘huilen’ vanaf de Vergeet-Me-Niet bloem. Dit houdt niet aan. Advies blijft om te allen tijde een onderzetter te hanteren bij het branden van een Begeleidingkaars. Het aantal branduren van een Begeleidingkaars piramide is een klein etmaal, ruim 22 uur. De Begeleidingkaars bolvorm brandt naar binnen toe en ‘huilt’ niet. Deze vorm kent een ietwat langere brandduur.

Verkleind - Handgemaakte bolkaars met engelduif en witte vlinder met tulp - model 2017 Verkleind - Handgemaakte bolkaars met engelduif en vlinder met tulp - model 2017

Van 2007 tot 2016 zijn er verschillende ontwerpen geweest.

PICT0645

BK type zoom- en zegestede
Ontwerp SCB Zoom- en Zegestede
Ontwerp voor Dela
Ontwerp voor Dela
Ontwerp voor Monuta
Ontwerp voor Monuta
Ontwerp voor Yarden
Ontwerp voor Yarden

ANDERE UITVAARTARTIKELEN

Bij Vlinderijnes worden de meeste uitvaartartikelen met de hand gemaakt. Het gaat verder dan een product. Elk artikel heeft een eigen verhaal, globaal of specifiek gemaakt voor die ene persoon.

Handgemaakte herdenkingszeep met Vergeet-Me-Niet geur

verkleind-vlinderzeep-monuta-dronten-01-10-2016-2
Elk herdenkingszeepje wordt luxe verpakt

Voor elke gelegenheid bij een stervensproces, een uitvaart, een herdenking of bij een  jubileum van een rouwcentrum is de handgemaakte herdenkingszeep erg geschikt als give away, een geschenk op maat gemaakt volgens uw wens.

De modellen kunnen verschillend zijn. Dit kunnen vlinders zijn, engelen of andere vormen met een symbolische betekenis. Hartjes, trossen druiven of klavertjes vier zijn een aantal voorbeelden hierbij.

Elke gewenste kleur kan gegoten worden.
Elke gewenste kleur kan gegoten worden.

Per stuk bedragen de handgemaakte zeepjes in een tule zakje € 1,75 per stuk incl.btw. Bij grotere afnames wordt er een korting berekend.

Elke bestelling wordt op maat gemaakt. De levertijd is afhankelijk van de grootte van de bestelling, evenals de verzendkosten (niet meer dan pakketkosten).

Handgemaakte Zoen In Traan

Een Zoen In Traan is een bewerkt kaarsje met daarop een emoji (smiley, knipoog, engel). Dit ligt op een traanvorm van hardplastic en wordt verpakt in folie. De Zoen In Traan kent verschillende geurkaarsjes. In opdracht wordt dit uitvaartartikel gemaakt en kost € 2,00 per stuk incl.btw. Er wordt een omschrijving meegeleverd. Bij grotere afnames wordt er een korting berekend. Bestellen kan via contact@vlinderijnes.nl

De Zoen In Traan wordt met een omschrijving geleverd.
De Zoen In Traan wordt met een omschrijving geleverd.

Sociale duurzaamheid bij verlies en rouw

Het begrip duurzaamheid is eerder bekend als een verhouding van de mens tot de aarde. Denk hierbij aan duurzame landbouw, duurzaam omgaan met grondstoffen en duurzame energie. Maar duurzaamheid houdt veel meer in. Kijk eens dichter naar sociale duurzaamheid. Dit is een voortdurend proces voor iedereen waarbij facetten in het leven worden versterkt opdat er zicht op welzijn ontstaat. Eenvoudiger uitgedrukt: sociale duurzaamheid bij verlies en rouw = zicht op positieve effecten in het leven op lange termijn waardoor het leven draaglijk wordt en mensen erkend en getroost worden in hun verlies, verdriet en rouw. Vlinderijnes Design richt zich op deze sociale duurzaamheid met het doel mensen een handvat te bieden om vorm te geven aan verlies en rouwverwerking. Sociale duurzaamheid in de uitvaartsector zorgt ervoor dat mensen een levensdraad kunnen oppakken en hun vaardigheden wederom kunnen benutten. Alle ontwerpen van Vlinderijnes Design versterken deze sociale duurzaamheid voor nu en in de toekomst. Sociale duurzaamheid begint altijd met liefde.