Contact

Logo Vlinderijnes - Lavendel veld

Vlinderijnes: DESIGN & STORYTELLING VOOR DE UITVAARTSECTOR

Claudia Koole is eigenaresse van Vlinderijnes. U kunt haar bereiken op 06-25381828 of via e-mail contact@vlinderijnes.nl foto-claudia

Per telefoon kan een bericht worden ingesproken bij tijdelijke onbereikbaarheid. Bij vermelding van uw telefoonnummer en naam wordt u teruggebeld. Via de mail kunt u uw vraag of verzoek plaatsen.

BESTELLEN – contact@vlinderijnes.nl 

Per contact@vlinderijnes.nl kunt u uw bestelling plaatsen voor Begeleidingkaarsen vanaf één stuk. Prijs per handgemaakte Begeleidingkaars is € 11,50 welke wordt geleverd met een omschrijving en in een cellofaanverpakking. Indien gewenst kan er een naam op worden gemaakt van vloeibare was, zonder meerkosten. Voor verzend- en verpakkingskosten wordt er € 8,50 berekend. Bij afname van meerdere Begeleidingkaarsen wordt een korting berekend.

AMBASSADEUR

logo-bluebg

Sinds 17 juni 2016 is Vlinderijnes Design ambassadeur van het Landelijk Expertisecentrum Sterven.

“Wij zien een samenleving voor ons die aanvaardt dat sterven onderdeel is van het leven. Wie de weerstand tegen sterven laat varen en het hele leven, met hoogte- en dieptepunten en met teleurstelling en succes, omarmt zal een stuk gelukkiger leven: minder angstig en krampachtig, meer open en bewust. Wij zetten ons in voor een stervenscultuur in Nederland gebaseerd op inzicht en vertrouwen.”

“Aan de basis ligt het uitgangspunt dat sterven een kostbaar en wezenlijk proces is van ieder mens en de vraag hoe we daar bewust(er) mee om kunnen gaan.” 

 

Vlinderijnes is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer KvK 20129822. Te allen tijde kunnen de Algemene Voorwaarden worden toegezonden op verzoek.

Website foto - IFA 2013 - Vlinderijnes 26-10-2013 020
Deze foto van Claudia Koole is genomen tijdens een Gala International Funeral Award waarbij de handgemaakte Begeleidingkaars type SCB Zoom- en Zegestede centraal stond.

Magie van Vlinderijnes