Bestellen

Logo jpg midden groot

Vlinderijnes: STORYTELLING VOOR DE UITVAARTSECTOR

Claudia Koole is eigenaresse van Vlinderijnes. U kunt haar bereiken op 06-25381828 of via e-mail contact@vlinderijnes.nl foto-claudia

Per telefoon kan een bericht worden ingesproken bij tijdelijke onbereikbaarheid. Bij vermelding van uw telefoonnummer en naam wordt u teruggebeld. Via de mail kunt u uw vraag of verzoek plaatsen.

Bestellen van de Begeleidingkaars

Per contact@vlinderijnes.nl kunt u uw bestelling plaatsen voor Begeleidingkaarsen vanaf één stuk. Prijs per handgemaakte Begeleidingkaars is € 11,50 welke wordt geleverd met een omschrijving en in een cellofaanverpakking. Indien gewenst kan er een naam op worden gemaakt van vloeibare was, zonder meerkosten. Voor verzend- en verpakkingskosten wordt er € 8,50 berekend. Bij afname van meerdere Begeleidingkaarsen wordt een korting berekend.

Momenteel zijn de volgende Begeleidingkaarsen op voorraad: 1. Bol met (engel)duif en 2. Piramide met Vergeet-Me-Niet bloem 

Ook is er een speciale stompkaars te verkrijgen met het thema vrede, geheel in de kleur wit met witte vlinder of witte engelduif (zie foto hieronder). Deze kost € 12,50 en is 19 cm hoog met een diameter van 7 cm. Deze kaars wordt in cellofaan geleverd met een extra applicatie. De witte vlinders of de witte engelduifjes geven de letter V aan van Vrede in de kleur van sereniteit. Vredekaars Vlinderijnes Design 13-02-2016 twee ontwerpen verkleind

Het maken van de Begeleidingkaars naar wens is een specifiek proces, doch binnen twee werkdagen wordt uw bestelling verstuurd. Klik op de beschrijving om deze te lezen.

Omschrijving Begeleidingkaars

Uitvaartontwerp

Voor elke gelegenheid kunt u Vlinderijnes Design benaderen om een veelzeggend (en innovatief) ontwerp te laten creëren. Zo nodig wordt er samengewerkt met architecten of kunstenaars om het mooiste en beste resultaat naar voren te brengen.

Vlinderijnes is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer KvK 20129822. Te allen tijde kunnen de Algemene Voorwaarden worden toegezonden op verzoek.

 

Website foto - IFA 2013 - Vlinderijnes 26-10-2013 020

Deze foto van Claudia Koole is genomen tijdens een Gala International Funeral Award waarbij de handgemaakte Begeleidingkaars type SCB Zoom- en Zegestede centraal stond.

Magie van Vlinderijnes