Nieuws

Release Uitvaartsprookjes

Op 17 april 2018 komt het eerste Uitvaartsprookjes boek uit. Sinds mensenheugenis houdt elke stroming zich bezig met de dood. Elke cultuur kent haar eigen gebruiken hierin. De auteur Claudia Koole, die jarenlang onderricht volgde in Geesteswetenschappen bij Jacob Slavenburg en John van Schaik, heeft vanuit deze overgeleverde kennis 22 uitvaartsprookjes geschreven. Kortom, sprookjes als verhalen met diepere lagen die gaan over het sterven. Vanzelfsprekend zijn de sprookjes over de Begeleidingkaars (die via Vlinderijnes te verkrijgen is) en over de Vergeet-Me-Niet bloem te lezen in dit boek dat voor jongeren en volwassenen is geschreven.

Boekpresentatie Landgoed Zonheuvel te Doorn op deze datum tijdens de VGO-dag 2018 (VakGenoten Ontmoetingsdag) wordt nog bevestigd.

Uitvaartsprookjes – ISBN 9789490055189 – Vaste boekenprijs € 19,95 paperback / € 24,50 hardcover – te reserveren via contact@vlinderijnes.nl

Cover Uitvaartsprookjes 01-2018 - III

 

De Begeleidingkaars wordt vanaf april 2017 een ‘Vergeet-Me-Niet’ Kaars

Een nieuw ontwerp van de Begeleidingkaars heeft ertoe geleid dat na 10 jaar ook een nieuwe bijnaam er mag zijn. Vanaf april 2017 krijgt de Begeleidingkaars de bijnaam ‘Vergeet-Me-Niet’ Kaars. Nog steeds is deze kaars handgemaakt en kent een soortgelijk uiterlijk als de Begeleidingkaars, maar er is effectief een handgeschilderd Vergeet-Me-Niet bloemetje aangebracht op de kaars. Een foto zal zo snel mogelijk worden geplaatst. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het nieuwe ontwerp.

Update 01-2018: inmiddels is deze Vergeet-Me-Niet Begeleidingkaars te bestellen in Piramidevorm. Prijs per stuk € 11,50 excl.verzendkosten. Te bestellen via contact@vlinderijnes.nl – korting bij meerdere exemplaren.

 

Vergeet-Me-Niet

Vergeet-Me-Niet